رونمایی از محصولات سالیکورنیا در زنجان/ تحولی در کشاورزی مقاوم به شوری

رونمایی از محصولات سالیکورنیا در زنجان/ تحولی در کشاورزی مقاوم به شوری

🟡در مراسم رونمایی از محصولات فرآوری‌شده گیاه سالیکورنیا (سس، کنسانتره دامی، نمک سبز، ترشی و چرم) در روز سه‌شنبه، ۱۱ شهریور ۱۴۰۴، در مرکز تحقیقات کشاورزی زنجان، مرادخانی;  معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری زنجان، بر اهمیت توسعه کشت سالیکورنیا و نقش تحقیقات در افزایش بهره‌وری آب و کشاورزی تأکید کرد.
رونمایی از محصولات سالیکورنیا در زنجان/ تحولی در کشاورزی مقاوم به شوری
🟡کرامتی; رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، تغییرات اقلیمی را چالش اصلی کشاورزی دانست و کشت گیاهان مقاوم به شوری مانند سالیکورنیا، کشاورزی حفاظتی و کشت‌های گلخانه‌ای را راهکارهایی برای تأمین امنیت غذایی و اشتغال معرفی کرد.

🟡سالیکورنیا به دلیل مقاومت به شوری، ارزش افزوده بالایی ایجاد می‌کند و محصولات متنوع آن در این مراسم نمایش داده شد.

دیدگاهتان را بنویسید