برگزاری میز تخصصی مرکبات و کیوی در مازندران برای تقویت صادرات

برگزاری میز تخصصی مرکبات و کیوی در مازندران برای تقویت صادرات

🟡جلسه میز تخصصی کشوری مرکبات و کیوی با هدف بررسی صادرات این محصولات در اتاق بازرگانی مازندران برگزار شد.
برگزاری میز تخصصی مرکبات و کیوی در مازندران برای تقویت صادرات
🟡در این نشست جلیلی مقدم رئیس سازمان حفظ نباتات، مولایی ; مدیرکل اقتصادی استانداری مازندران،  تقی‌پور; رئیس اتاق بازرگانی مازندران،  مومنی;  رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، هزارجریبی; رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان، منشی‌زاده ; معاون بهبود تولیدات گیاهی گیلان، سلطانی‌نژاد; مدیرکل دفتر قرنطینه، ملکی; مشاور رئیس سازمان حفظ نباتات و نادریان; مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران به همراه نمایندگان بخش خصوصی و اتحادیه‌های باغداران حضور داشتند.

🟡موضوعات بحث شامل موانع و فرصت‌های صادرات، الزامات کیفی و بهداشتی، و تسریع فرآیندهای قرنطینه‌ای و گمرکی بود.

🟡تأکید بر هماهنگی تولیدکنندگان، صادرکنندگان و نهادهای نظارتی برای تقویت جایگاه صادراتی ایران مطرح شد.

🟡مصوبات: تشکیل کارگروه مشترک با حضور نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی، گمرک و بخش خصوصی برای پیگیری مستمر و ارائه راهکارهای رفع موانع صادراتی.

دیدگاهتان را بنویسید