افزایش ۳۵ درصدی تولید گوشت سفید در کوهسرخ با افتتاح واحدهای جدید مرغداری

صفرنژاد مدیر جهاد کشاورزی کوهسرخ:

به گزارش زهرا سلیمانی خبرنگار نشریه نگرش اقتصادى: با حمایت جهاد کشاورزی و مشارکت سرمایه‌گذاران، ظرفیت تولید گوشت سفید در این شهرستان افزایش یافت.

🟡۱۳ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۲۸۰ هزار قطعه فعال هستند و با افتتاح یک واحد جدید و فاز دوم دو واحد در هفته دولت، ظرفیت به ۳۵۰ هزار قطعه رسیده است.

🟡همچنین، پنج واحد با ظرفیت ۱۵۰ هزار قطعه در حال تکمیل (پیشرفت بالای ۶۰ درصد) و دو واحد دیگر با ظرفیت ۴۰ هزار قطعه در مرحله آماده‌سازی زمین هستند.

🟡پیش‌بینی می شود تولید گوشت سفید با ۱۲۰۰ تن افزایش به ۲۷۰۰ تن در سال برسد، که با تکمیل واحدها تا پایان سال، ۳۵ درصد افزایش تولید محقق خواهد شد.

افزایش ۳۵ درصدی تولید گوشت سفید در کوهسرخ با افتتاح واحدهای جدید مرغداری

دیدگاهتان را بنویسید