
خودکفایی ایران در تولید لبنیات، تخممرغ و مرغ
ایران سالانه ۱۲.۸ میلیون تن شیر تولید میکند، ۲.۵ میلیون تن فرآورده لبنی صادر میکند و در کره خودکفا شده است.
۸۰ درصد گوشت قرمز (۹۴۵ هزار تن) و بیش از ۳ میلیون تن گوشت مرغ در داخل تولید میشود؛ هدف: ۹۰ درصد خودکفایی گوشت قرمز تا پایان برنامه هفتم.
🔸 ناترازی انرژی و نهادهها، کاهش قیمت تخممرغ و مشکلات زنبورداران؛ دولت در حال حمایت با تسهیلات و تأمین نهاده.
ارتقای فناوری تولید خوراک دام و افزایش ۲۰ درصدی سالانه سهم نژاد بومی آرین در دستور کار است.