رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران

رئیس اتحادیه قنادان:

شیرینی شب عید تغییر نرخ نخواهد داشت

رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهران گفت: با وجود افزایش قیمت مواد اولیه، در سال‌جاری نرخ شیرینی شب عید و ایام نوروز نسبت به سه ماه گذشته تغییری نداشته و نخواهد داشت.علی بهره‌مند در گفت‌وگویی درباره وضعیت تولید و قیمت شیرینی شب عید و ایام نوروز با بیان اینکه قنادی‌ها با افت شدید فروش روبه‌رو شده اند، افزود: امکان افزایش قیمت در تولیدات این صنف منطقی نیست زیرا به دلیل افت فروش، برخی واحدهای قنادی امکان ادامه فعالیت نخواهند داشت.

رئیس اتحادیه قنادان با بیان اینکه قیمت شیرینی به دلیل افزایش هزینه‌های تولید نسبت به سال گذشته افزایش داشته است، اظهار داشت: امسال قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان برای واحدهای درجه یک ۲۵۵ هزار تومان و برای واحدهای درجه دو ۲۰۰ هزار تومان تعیین شد.وی تصریح‌کرد: قیمت شیرینی شب عید و زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان بر اساس کیفیت و رتبه‌ بندی توسط قنادی‌‌ها تعیین می‌شود، اما انتظار می‌رود قنادان محصول با کیفیت را با قیمت‌‌های مناسب به دست مردم برسانند.

وی با تاکید براینکه با گران‌فروشان و کم فروشان برخورد خواهد شد، افزود: در صورتی که شهروندان در خصوص کیفیت و قیمت محصولات عرضه‌ شده در قنادی‌‌ها و شیرینی فروشی‌‌های تهران شکایتی داشته باشند، می‌توانند با شماره تلفن ۶۶۹۴۴۴۱۱ و ۶۶۹۴۴۴۹۹ با اتحادیه قنادان یا سامانه ۱۲۴ سازمان تعزیرات تماس بگیرند.

رئیس اتحادیه قنادان، شیرینی فروشان و کافه قنادی تهرانامسال قیمت هر کیلوگرم شیرینی تر و خامه ای برحسب مواد و کیفیت بین ۱۶۰ تا ۲۷۰ هزار تومان، شیرینی دانمارکی، زبان و پاپیونی بین ۱۵۰ تا ۲۷۰ هزار تومان، کیک یزدی بین ۱۱۰ تا ۱۶۰ هزار تومان و کیک یلدایی بین ۱۸۰ تا ۳۸۰ هزار تومان در شیرینی فروشی‌‌های درجه یک و دو به فروش می‌رسد.

به گزارش زهرا سلیمانی خبرنگار نگرش اقتصادی به نقل از ایرنا؛در ماه مبارک رمضان سال گذشته ۱۴۰۲ قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه برای واحدهای درجه یک ۱۷۰ هزارتومان و برای واحدهای درجه دو ۱۴۰ هزار تومان بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید