زرندیه و ساوه، پیشتاز تولید ۱۷ هزار تن پسته در استان مرکزی با رشد ۲۵ درصدی
✅

علی صفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی:

پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۷ هزار تن پسته از ۱۵ هزار هکتار باغات بارور استان در سال جاری که نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد افزایش یافته است.

زرندیه و ساوه قطب‌های اصلی تولید پسته با ارقام اکبری، کله‌قوچی، احمدآقایی، چروک و فندقی هستند.

زرندیه و ساوه، پیشتاز تولید ۱۷ هزار تن پسته در استان مرکزی با رشد ۲۵ درصدی
🟡میانگین عملکرد ۱۳۰۰ کیلوگرم پسته خشک در هکتار است.

🟡۸۰ درصد محصول به دلیل کیفیت و طعم منحصربه‌فرد به کشورهای همجوار، اروپا، هند و چین صادر می‌شود و ۲۰ درصد در بازار داخلی عرضه خواهد شد.

🟡باغات پسته در مناطق خشک، علاوه بر درآمدزایی، به اصلاح خاک، تثبیت شن‌های روان و تعدیل اقلیم کمک می‌کنند.

🟡برداشت در زمان رسیدن ۷۰ درصد میوه‌ها، کیفیت و وزن محصول را افزایش داده و آفلاتوکسین را کاهش می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید